CONSILIERE

O ingrijire paliativa eficienta incepe din momentul diagnosticarii, cu informarea si educatia pentru autoingrijire a celui care se confrunta direct cu boala dar si a celor care formeaza reteaua sociala de suport a bolnavului (familia, comunitatea).

Din 2013 HOSPICE Casa Sperantei ofera gratuit sprijin si informare la nivel national prin platforma www.infopaliatie.ro iar in Brasov si Bucuresti prin Centrul de Informare si Consiliere deservit de un asistent medical si un psiholog. Centrul de Informare si Consiliere ofera discutii de grup conduse de asistenti medicali si sociali cu experienta in ingrijiri paliative si sesiuni de consiliere cu psiholog specializat. CIC pune la dispozitia persoanelor consiliate brosuri tiparite, pe temele mentionate mai sus.

logo_CentrulInfo_ro

Solicitarile si programarile pentru sesiuni de consiliere se primesc la tel 0733 101378; 0268 474415 (solicitati Centrul de Informare) de luni pana vineri intre orele 08:00- 16:00 si email info@hospice.ro

Sesiunile de consiliere sunt oferite la solicitare, gratuit, de catre psiholog Doina Găman (Brasov) si psiholog Andreea Tulban la una din locatiile HOSPICE Casa Sperantei Brașov: str Sitei 17A (in spatele Spitalului Marzescu), str Piatra Mare 101 (Scheii Brasovului).

In sectiunea FORUM a acestui site puteti initia sau urmari discutii online pe diverse teme legate de ingrijirea paliativa.

FORUM

 

Serviciu oferit de HOSPICE Casa Sperantei cu sprijin financiar din partea Bristol Myers Squibb Foundation BMS din SUA prin intermediul Bridging Cancer Care Initiative pentru Europa Centrala si de Est. 

3 logos