DISCUTII DE GRUP

Ai vreo nelamurire legata de afectiunea ta sau a unei persoane dragi tie? Vrei sa inveti cum sa ai grija de tine sau cum sa ii oferi celui drag cea mai buna ingrijire? Inscrie-te si participa la discutiile de grup pe subiectele care te intereseaza.

O ingrijire paliativa eficienta incepe din momentul diagnosticarii, cu informarea si educatia pentru autoingrijire a celui care se confrunta direct cu boala dar si a celor care formeaza reteaua sociala de suport a bolnavului (familia, comunitatea).

Din 2013 HOSPICE Casa Sperantei ofera gratuit sprijin si informare la nivel national prin platforma www.infopaliatie.ro iar in Brasov si Bucuresti prin Centrul de Informare si Consiliere deservit de un asistent medical si un psiholog. Centrul de Informare si Consiliere ofera discutii de grup conduse de asistenti medicali si sociali cu experienta in ingrijiri paliative si sesiuni de consiliere cu psiholog specializat. CIC pune la dispozitia persoanelor consiliate brosuri tiparite, pe temele mentionate mai sus.

logo_CentrulInfo_ro

Discutiile de grup sunt coordonate de psiholog Doina Gaman. Pot participa gratuit, pe baza de inscriere atat pacientii HOSPICE Casa Sperantei cat si apartinatorii lor dar si alte persoane afectate de boala care nu sunt pacienti ai fundatiei si considera utila si binevenita participarea la una sau mai multe din discutiile de grup, pe temele propuse de membrii echipei multidisciplinare hospice. 

Discutiile de grup au loc conform calendarului prestabilit de echipa de ingrijire paliativa, in urmatoarele  locatii HOSPICE Casa Sperantei:

  • BRASOV, str Sitei 17A (in spatele Spitalului Marzescu, intre dispensarul de Pneumologie si Sectia de Oncologie). Sunt invitati sa participe si pacientii sectiei oncologie.

Va asteptam in zilele stabilite, de la ora 13:00, in centrul de zi adulti de la parter.

Inscrierile se fac telefonic: 0268 474.415, 0733 101.378 (L-V, 8-16) sau pe email info@hospice.ro.

DISCUTII DE GRUP 20 min BRASOV

  • BUCURESTI, str. Tamaioarei 121-123, sector 2

Va asteptam de marti pana vineri, de la ora 13:00, in centrul de zi adulti de la parter. Inscrierile se fac telefonic: (L-V, 8-16) sau pe email info@hospice.ro.

DISCUTII DE GRUP 20 min BUCURESTI

La solicitarea partenerilor nostri discutiile de grup se organizeaza si pentru pacientii:

  • Centrul de Diagnostic si Tratament Oncologic ONCOCARD, str. Carierei nr 65A, in fiecare zi de joi, 20 de minute intre 10:00- 14:00  DISCUTII DE GRUP 20 min ONCOCARD

In sectiunea FORUM a acestui site puteti initia sau urmari discutii online pe diverse teme legate de ingrijirea paliativa.

FORUM